Ontdek de AfterPay app

Jij hebt de touwtjes in handen

 

Onze AfterPay app heeft niet alleen een nieuw jasje gekregen, maar ook een nieuwe functie! Je kunt in de eerste 14 dagen na ontvangst van je betaaloverzicht aan ons doorgeven dat je iets retourneert. De uiterste betaaldatum wordt dan automatisch met tien dagen uitgesteld. Zo heeft de webwinkel tijd om de retourzending te verwerken en kun jij die verwerking afwachten zonder herinneringen te krijgen. Nadat de retourzending is verwerkt krijgt je hier melding van. Afhankelijk van het geheel of gedeeltelijk retourneren komt de betaling te vervallen of kan je het dan nog openstaande bedrag voldoen. Zo maken we online winkelen steeds een stukje leuker en makkelijker!

 

                    

Gebruik je liever een PC of laptop? Dan is My AfterPay iets voor jou!

 

Hoe werkt de app?

 

  • Compleet overzicht van al je betalingen
  • Beheer al je betalingen met één app
  • Pauzeer je betaaloverzicht als je iets retourneert
  • Je betaalgeschiedenis altijd en overal bij de hand

 

De app geeft je een compleet overzicht van al je AfterPay bestellingen. Via push-notificaties houden wij je op de hoogte van de status van je betaaloverzicht. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Wil je een openstaande betaling voldoen? Met één klik op de knop betaal je makkelijk en veilig via je eigen bankomgeving.

 

Download de app in de App Store of Google Play store. Maak een account aan met het
e-mailadres waarmee je minimaal 1x met AfterPay hebt besteld.

 

Je ontvangt een e-mail met een verificatielink. Klik op de link in de
e-mail om je account aan te maken.

 

Je kunt nu gebruik maken van de app. Je ziet gelijk een overzicht met je geschiedenis en eventueel openstaande orders. You're in control now!

Ga naar boven