Zorgeloos online winkelen!

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht in je app of per e-mail. Deze kun je direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. 

 

Online shoppen is leuk


Daar weet jij als AfterPay-gebruiker alles van. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom is er nu de AfterPay app. Hiermee wordt online shoppen nog makkelijker.

 • Compleet overzicht van al je betalingen
 • Beheer al je betalingen met één app
 • Je betaalgeschiedenis altijd en overal bij de hand

Android - Play Store

Heb je een Android-telefoon? Download de App dan via Google Play. Klik op de onderstaande knop vanuit je smartphone.

Apple - App Store

Heb je een iPhone? Download de gratis App dan in de App Store of via iTunes. Klik op de onderstaande knop vanuit je smartphone.

 

 

  Hoe werkt het?


    
   
    winkelwagen  

  Je ontvangt je bestelling van de webwinkel!

   
   
    Thuis bezorgd  
  Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de AfterPay app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht.
  Tip: voeg noreply-nl@afterpay.nl toe aan je contactpersonen. Dan weet je zeker dat je de betaaloverzichten altijd ontvangt
   
   
    betaaloverzicht   Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. 

   

   

  Al meer dan 5.000 webwinkels

  Meer zien

  Sponsor van Team AfterPay

  Sport en de maatschappij spelen een belangrijke rol in het beleid van AfterPay. AfterPay kiest ervoor zowel nationaal als lokaal invulling te geven aan sponsoring beleid.  Sinds 2013 is AfterPay als sponsor verbonden aan de schaatssport. De schaatssport is een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse (sport)cultuur. De schaatssport is een voorbeeld voor de jeugd, bindmiddel van ons land en uithangbord voor Nederland in de rest van de wereld.

  Lees alle ontwikkelingen rondom het schaatsteam in de nieuwssectie.

  Beoordeel ons!

  Wil je laten weten van ons vindt? Klik dan hier en laat een beoordeling achter!

   

  Beoordeel AfterPay
  Ga naar boven