Zorgeloos online winkelen

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Bij AfterPay kan je nu ook mobiel betalen. Zo kan jij altijd en overal betalen met jouw smartphone.

 

Bekijk hier de webwinkels!

  De AfterPay App!

  De smartphone en internet hebben ons leven voorgoed veranderd. Waar we ook zijn, we kunnen op elk moment informatie tot ons nemen en uitwisselen. Dat geldt ook voor betalingsverkeer.

  Betalingsverkeer is immers niets anders dan het uitwisselen van bepaalde informatie. Het zal daarom ook niet lang meer duren voordat wij de AfterPay App lanceren en dat willen wij jou natuurlijk niet ontnemen.

  Lees meer!

  Sponsor van Team AfterPay

  Sport en de maatschappij spelen een belangrijke rol in het beleid van AfterPay. AfterPay kiest ervoor zowel nationaal als lokaal invulling te geven aan sponsoring beleid.  Sinds 2013 is AfterPay als sponsor verbonden aan de schaatssport. De schaatssport is een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse (sport)cultuur. De schaatssport is een voorbeeld voor de jeugd, bindmiddel van ons land en uithangbord voor Nederland in de rest van de wereld.

  Lees alle ontwikkelingen rondom het schaatsteam in de nieuwssectie.

   

  Team AfterPay

  Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3.

  Ga naar boven