Zorgeloos online winkelen

 

 

Zorgeloos online winkelen

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

Bekend van televisie

AfterPay is sponsor van het programma Idols, iedere woensdag te zien om 20:30 bij RTL 5.  

Klik hier voor meer informatie over Idols.

 

  Je kunt met AfterPay al in ruim 5.000 webwinkels betalen

   

   

  Bekijk ze hier

   

   

  Winnaar Thuiswinkel Award!

   

   

  Winnaar publieksprijs

  AfterPay is de trotse winnaar van de Thuiswinkel Award Publieksprijs XL in de categorie Financiële Diensten.

  Hiermee zijn wij zowel door online consumenten, als door de e-commerce industrie uitgeroepen tot consumentvriendelijke achteraf betaalmethode die werkelijk waarde toevoegt voor de webshop en de consument.

   

   

  Sponsor van Team AfterPay

  Sport en de maatschappij spelen een belangrijke rol in het beleid van AfterPay. AfterPay kiest ervoor zowel nationaal als lokaal invulling te geven aan sponsoring beleid.  Sinds 2013 is AfterPay als sponsor verbonden aan de schaatssport. De schaatssport is een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse (sport)cultuur. De schaatssport is een voorbeeld voor de jeugd, bindmiddel van ons land en uithangbord voor Nederland in de rest van de wereld. 

   

   

   

   

  Ga naar boven