Zorgeloos online winkelen

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

 

Bekijk hier de webwinkels!

 

 

  Veelgestelde vragen

  Op dit moment worden de volgende vragen het meest gesteld door onze klanten:

  Klik hier voor contact

   

   

   De AfterPay App!

   De smartphone en internet hebben ons leven voorgoed veranderd. Waar we ook zijn, we kunnen op elk moment informatie tot ons nemen en uitwisselen. Dat geldt ook voor betalingsverkeer.

   Betalingsverkeer is immers niets anders dan het uitwisselen van bepaalde informatie. Het zal daarom ook niet lang meer duren voordat wij de AfterPay App lanceren en dat willen wij jou natuurlijk niet ontnemen.

   Lees meer!

   Je kunt met AfterPay al in ruim 5.000 webwinkels betalen

    

    

   Winnaar Thuiswinkel Award!

   Winnaar publieksprijs

   AfterPay is de trotse winnaar van de Thuiswinkel Award Publieksprijs XL in de categorie Financiële Diensten.

   Hiermee zijn wij zowel door online consumenten, als door de e-commerce industrie uitgeroepen tot consumentvriendelijke achteraf betaalmethode die werkelijk waarde toevoegt voor de webshop en de consument.

    

    

   Klantbeoordeling

   Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.0.

   Sponsor van Team AfterPay

   Sport en de maatschappij spelen een belangrijke rol in het beleid van AfterPay. AfterPay kiest ervoor zowel nationaal als lokaal invulling te geven aan sponsoring beleid.  Sinds 2013 is AfterPay als sponsor verbonden aan de schaatssport. De schaatssport is een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse (sport)cultuur. De schaatssport is een voorbeeld voor de jeugd, bindmiddel van ons land en uithangbord voor Nederland in de rest van de wereld. 

    

   Team AfterPay
   Ga naar boven