Arvato Bertelsmann

Over Arvato Bertelsmann

  

AfterPay is onderdeel van Arvato Financial Solutions, dat op haar beurt weer onderdeel is van Arvato Bertelsmann. Arvato Bertelsmann is onderdeel van Bertelsmann AG, een internationaal multi mediaconcern met meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd. Bertelsmann is actief in de volgende sectoren: uitgeverijen (Random House), tv (RTL Group), kranten en tijdschriften (Gruner + Jahr), en dienstverleningsvormen en sourcing services gericht op het werven, uitbouwen, behouden, beheren van klanten en klantprocessen (Arvato).

De missie van Arvato

"Wij streven ernaar om wereldwijd informatie, entertainment en mediadiensten te verspreiden en daarmee mensen te inspireren. Daarbij proberen we een waardevolle bijdrage aan onze maatschappij te leveren. Wij streven naar leidinggevende posities in onze markten en naar het behalen van het gerelateerde rendement op het belegd vermogen.

Creatieve informatieverwerking en consequent klantgericht denken staan centraal bij onze gezamenlijke inspanningen. Wij zetten ons in om een rechtvaardige en motiverende werksfeer te creëren. Wij verplichten ons om de continuïteit en de verdere ontwikkeling van ons bedrijf zeker te stellen."