Dit is AfterPay: shop nu, betaal later!

Wil  jij  werken bij een internationaal, snelgroeiend Fin-Tech bedrijfBij AfterPay staat iedere dag in het teken van het creëren van de beste betaalproducten waar consumenten geen genoeg van krijgenen waarmee onze webshops groeien. In onze teams werken we hecht samen en vieren we succes. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. 

Bekijk onze vacatures

Life at AfterPay

 

  • Samen met het team ontwikkel jij baanbrekende flexibele betaalproducten die vorm geven aan de toekomst van e-commerce.

  • Een goede work-life balance.

  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en wij stimuleren je dit actief aan te pakken.

 

  • Een informele werkcultuur waarin je makkelijk contact maakt met andere teams. Je beweegt je gemakkelijk door alle lagen van de organisatie heen.

  • Oog voor iedereen

  • De mogelijkheid om werken op kantoor en thuiswerken op jouw situatie af te stemmen.  


Als  AfterPay  maken  we  onderdeel  uit  van Arvato Financial Solutions ( 7.000  collega's)  dat  op  haar beurt  deel  uitmaakt  van de Bertelsmann groep
(33.000  medewerkers wereldwijd).  
Hierdoor zijn er zowel nationaal als internationaal een enorm netwerk en allerlei mogelijkheden beschikbaar


Klinkt goed! En nu?

Ben je wel nieuwsgierig naar jouw ideale rol binnen onze organisatie? Via deze link kom  je op de  pagina  met  vacatures binnen AfterPay, in  zowel Duitsland  als  Nederland. Zoek op land,  locatie  of  functietitel,  solliciteer  via de  website  en wij nemen  contact met je op!

Bekijk de vacaturesZo werkt het sollicitatieproces:

1.  Stuur je sollicitatie in via de website.

2.  Je sollicitatie wordt aandachtig doorgenomen. We streven ernaar om je binnen een week te beantwoorden.

3.   Als je wordt uitgenodigd volgen er minimaal 2 gesprekken met je toekomstig leidinggevende en/of collega's. Afhankelijk van de rol kan een online assessment en referentiecheck onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Hierna volgt het arbeidsvoorwaardenoverleg met onze HR afdeling.

 

Ons doel is om jou als sollicitant de best mogelijke ervaring te geven! Want wij begrijpen namelijk dat solliciteren niet jouw dagelijkse specialisme is. Jij hebt vaardigheden en competenties die wij graag beter willen leren kennen, en daar nemen we dan ook graag de tijd voor. 

 

Ben jij er klaar voor om samen met ons de toekomst van Fin-Tech en e-commerce vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier de vacatures bij AfterPay in Nederland en Duitsland.