Over ons

AfterPay is ooit ontstaan vanuit de gedachte dat achteraf betalen makkelijker moet kunnen dan met een papieren acceptgiro. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste achteraf betaalmethode van Nederland en zijn we ook internationaal sterk aan het groeien.


AfterPay geeft consumenten een stukje vrijheid, rust en vertrouwen. Met AfterPay betaal je pas na ontvangst van je bestelling. Als consument hoef je geen geld meer voor te schieten, betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling en weet je precies waar je aan toe bent. Let wel op, de retourvoorwaarden van de webwinkel zijn altijd leidend. Dankzij deze zekerheid en dit gemak maakten al ruim 4 miljoen Nederlanders gebruik van AfterPay.

In Nederland werken we iedere dag met meer dan 100 enthousiaste collega’s aan het zo goed mogelijk bedienen van zowel de consument als de ruim 5.000 webwinkels die AfterPay aanbieden én de vele partners met wie we samenwerken. Dankzij onze internationale organisatie is AfterPay inmiddels actief in negen landen. AfterPay is onderdeel van Arvato Bertelsmann.