Waarom AfterPay

in je webwinkel thuishoort

Bij AfterPay staat je klant altijd voorop. Blije klanten komen terug, daarom doen we er alles aan om jouw klant een zo positief mogelijke shopervaring te bezorgen. Je klant voelt zich zeker wanneer betalen pas aan bod komt na het ontvangen en beoordelen van de bestelling. Je verlaagt de drempel om een bestelling te plaatsen door achteraf betalen aan te bieden. In Nederland maken al 4 miljoen consumenten gebruik van AfterPay. 

 

Gegarandeerd uitbetaald

Wij nemen het volledige betaalrisico over, ongeacht of de consument ons al heeft betaald. Je bent dus verzekerd van uitbetaling. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en wanneer je welk bedrag van ons ontvangt. 

 

Meer orders, hogere orderwaardes!

Onderzoek heeft aangetoond dat zelfs na aftrek van eventuele retouren, de gemiddelde orderwaarde hoger ligt dan bij andere betaalmethoden. Met AfterPay verhoog je dus je conversie en daarmee ook je omzet!

 

Benieuwd naar je tarieven?

 

 

De conversiebooster voor je webwinkel!

AfterPay Internationaal

In Belgiƫ wordt een veilige achteraf betaalmethode erg gewaardeerd en steeds meer Belgische en Nederlandse retailers voegen AfterPay dan ook toe als betaalmethode voor de Belgische consument. AfterPay maakt achteraf betalen in Belgiƫ mogelijk.

 

Op basis van het grote succes in de Benelux wordt AfterPay de komende jaren Europees verder uitgerold. AfterPay is onderdeel van multinational Arvato Bertelsmann.

Wil je op de hoogte blijven van onze internationale ontwikkelingen, neem dan gerust contact met ons op, of volg ons op InstagramTwitter en Facebook.

Geen kosten

over retouren

Geen

chargebacks

Gegarandeerd

uitbetaling

Prijswinnend

businessmodel

Ga naar boven