Welkom in het AfterPay Innovatie Lab!

Voor AfterPay sta jij als consument, centraal! Daarom dagen wij ons zelf constant uit om er zeker van te zijn dat jij voortdurend de optimale AfterPay ervaring beleeft en zullen wij onze service blijven verbeteren! Wij willen een merk zijn dat jouw leven makkelijker en leuker maakt en past bij jouw levensstijl.

Op deze pagina willen wij jou meenemen in onze reis hoe wij met AfterPay jouw toekomst nog leuker zullen maken! Benieuwd waar we nu mee bezig zijn? Lees dan snel verder.

De AfterPay Mobiele App!

De smartphone en internet hebben ons leven voorgoed veranderd. Waar we ook zijn, we kunnen op elk moment informatie tot ons nemen en uitwisselen. Dat geldt ook voor betalingsverkeer. Betalingsverkeer is immers niets anders dan het uitwisselen van bepaalde informatie. Het zal daarom ook niet lang meer duren voordat wij de AfterPay App lanceren en dat willen wij jou natuurlijk niet ontnemen.  

Met deze app kan je al jouw AfterPay betalingen bekijken en betalen – direct op jouw smartphone! Je hoeft niet meer naar de e-mails te zoeken, alles wat je nodig hebt zit in jouw broekzak! Zodat jij, waar je ook bent en wat je ook wilt, nog meer regie hebt over snel, gemakkelijk en eenvoudig betalen.

Houd onze website in te gaten want we gaan bijna live! 

 


Ga naar boven