Hoe werkt AfterPay?

Bestellen, proberen en dán pas betalen


Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Let wel op, de retourvoorwaarden van de webwinkel zijn altijd leidend. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt.

1. Bestellen

Plaats een bestelling bij één van de bij AfterPay aangesloten webwinkels. Bij de check-out kies je als betaalmethode voor AfterPay. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken. Lukt het niet om te bestellen met AfterPay? Hier vind je meer uitleg over hoe dit kan.

2. Proberen

Nadat je bestelling is bezorgd, kun je op je gemak alles bekijken, proberen en ervaren. Je ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van ons. Voor het meeste gemak download je de AfterPay app.

3. Betalen

Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor. Gaat er toch nog iets terug? Laat het ons weten via de AfterPay app. Dan pauzeren we de betaling voor 10 dagen. Lees hier alles over het retourneren van je bestelling.

MEER WINKELS MET AFTERPAY >
Ga naar boven