Het gemak van shop nu betaal later

Blije klanten kopen meer, dat is een simpel feit. En onze services maken door het toevoegen van meer vrijheid, gemak en vertrouwen online shopping nóg leuker! Met het resultaat dat jouw klanten meer kopen en vaker shoppen wanneer zij AfterPay gebruiken. En onze diensten geven je een nieuwe mogelijkheid om ook nadat een koop heeft plaatsgevonden in contact te blijven met je klanten: een compleet nieuw touch point in jouw digitale klantervaring.

Conversie


AfterPay zorgt voor meer orders in jouw webshop.

Retentie


Door een optimale klantervaring stijgen herhaalaankopen.

Orderwaarde


De gemiddelde waarde van eenbestelling (AOV) neemt toe.Creëer de beste shopervaring voor jouw klanten

Wil je meer verkopen in je webshop? Wij staan altijd klaar om te praten over hoe AfterPay's diensten de ultieme online shopping ervaring creëren om jouw business een boost geven.

Neem nu contact op

Jouw toegang tot unieke e-commerce expertise.
AfterPay Insights geeft jou datagedreven inzichten
in het online winkelgedrag van je klanten in Nederland, Duitsland en Noorwegen. In het dashboard gevuld met onderzoeksdata van inmiddels meer dan 90.000 consumenten kun je onder andere zien wat
jouw klanten belangrijk vinden wanneer zij kiezen waar zij gaan shoppen en hoe zij van plan zijn te shoppen in de toekomst.

Ga nu naar AfterPay Insights

AfterPay werkt met een uitgebreid netwerk van Payment Service Providers (PSP's) en e-commerce platformen. Dit betekent dat je AfterPay makkelijk integreert met jouw webshop of dienst. Vaak gaat het om maar een paar simpele stappen! Bekijk hier onze partners.

Onze PSP's en partners

In het imago-onderzoek naar 'Beste e-Business Bedrijven 2021' van Emerce heeft AfterPay weer 5 sterren gekregen in de categorie Payment Methods!