Gun je klant het gemak

van achteraf betalen

Je wilt je klant optimaal bedienen. Maar wat gebeurt er na de kassa van je webwinkel? AfterPay is de meest bekende en vertrouwde achteraf betaalmethode in Nederland. Consumenten willen steeds vaker achteraf betalen. Dit geeft een gevoel van vrijheid, rust en vertrouwen. Jouw klant heeft zo de touwtjes in handen. Dit verlaagt de drempel om een bestelling te plaatsen en zorgt voor een positieve shopervaring.

Bij AfterPay geloven we dat blije klanten terugkomen. Wij doen er dan ook alles aan om jouw klant blij te maken!

  • Meer aankopen
  • Gegarandeerde uitbetaling
  • Hoge naamsbekendheid
  • Blije klanten!
Vraag een offerte aan!

 

 

4.000.000 +

consumenten

5.000 +

webwinkels

15% +

conversie

Conversieverhogend

Conversieverhogend

 

Uit onderzoek is gebleken dat 30% van de consumenten alleen tot aankoop overgaat als er achteraf betaald kan worden. Gemiddeld stijgt de conversie met 15% door AfterPay aan te bieden als betaalmethode.

 

 

Overname betaalrisico

Overname betaalrisico

 

Wij nemen na onze toetsing in de check-out het hele betaalrisico over, ongeacht of de consument ons wel of niet betaalt. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.  

 

 

Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie

 

AfterPay werkt nauw samen met de meeste platforms en Payment Service Providers. Zo kun je AfterPay snel en makkelijk aanbieden in jouw webwinkel. 

 


Internationaal

Internationaal

 

Het is mogelijk om AfterPay ook internationaal aan te bieden. Op basis van het grote succes in de Benelux wordt AfterPay de komende jaren Europees verder uitgerold. 

 

 

    AfterPay in top 100 beste e-Business Bedrijven 2018

    In het imago-onderzoek naar 'Beste e-Business Bedrijven 2018' heeft AfterPay 5 sterren gekregen in de categorie Payment methods!

    Ga naar boven