Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws van en over AfterPay en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van e-commerce.

 

Marketing: trends & tips op een rijtje

In dit artikel hebben we drie belangrijke marketingtrends voor u op een rijtje gezet. Door in te spelen op de actuele marktontwikkelingen bent u optimaal voorbereid!

Lees verder

 

Online winkelen over de grens wordt makkelijker

Er moet een einde komen aan het zogeheten geo-blocking. Dit zijn de EU-ministers overeengekomen. Volgens de Slowaakse minister Peter Ziga, die de onderhandelingen voorzat, zal de internethandel door de nieuwe maatregelen aanzienlijk toenemen. 

Lees verder

 

Aantal aankopen en gemiddeld besteed bedrag gestegen

Het aantal aankopen en het gemiddelde aankoopbedrag per Nederlandse consument zijn in het eerste kwartaal van 2017 gestegen met 12 procent. Dit is gebleken uit de nieuwste editie van de Thuiswinkel Markt Monitor.

 

Lees verder

 

5 Gouden tips bij de start van uw webwinkel

Bij het opstarten van een webwinkel komt veel meer kijken dan enkel de in- en verkoop van uw producten. Om de juiste doelgroep aan te trekken is online marketing vanaf het begin enorm belangrijk. Doe onderzoek naar uw doelgroep, weet waar zij online te vinden zijn en hoe zij online zoeken. AfterPay geeft u in dit artikel 5 gouden tips waarmee u zich optimaal kunt voorbereiden.

Lees verder

 

Omzet webwinkels in totale detailhandel in 2025 verdubbeld

Het ING Economisch Bureau voorspelt dat tegen 2025 de totale detailhandelomzet is verdubbeld. Het aandeel bedraagt momenteel nog 12,5%. Over acht jaar zou dit gestegen zijn naar een kwart van de aankopen in webwinkels.

Lees verder

 

Garantie binnenkort ook voor digitale producten

Er komt binnnenkort een wettelijke garantieperiode voor digitale artikelen. Verkopers van digitale producten moeten hierbij kopers de mogelijkheid bieden voor terugbetaling of reparatie als een item het niet doet.

Lees verder

Drie gouden tips voor innovatie binnen uw bedrijf

AfterPay heeft zichzelf op de kaart gezet dankzij het innovatief vermogen. Wij geven u bij deze 3 gouden tips om innovatie binnen uw team of bedrijf te stimuleren.

Lees verder

 

 

eFashion 2017: AfterPay x MyJewellery

Hoe betalen zelfs fun werd bij My Jewellery!

Lees verder

Fashion stijger in online bestedingen

Ondanks de lichte daling in online kopers is de verwachting uitgesproken dat aan het eind van 2017 de magische grens van 22 miljard euro aan bestedingen wordt overschreden. 

Lees verder

 

Een gebruiksvriendelijke mobiele betaalervaring

Nieuwe technologieën kunnen de koudwatervrees van consumenten voor mobiel kopen wegnemen. Het is daarbij belangrijk dat de financiële sector bereid is in deze ontwikkeling te investeren.

Lees verder
Ga naar boven