Nieuws

& Persberichten

Achteraf betalen in top 3 betaalwijzen online shoppen

15% van de shoppende Nederlanders betaalde minstens één online aankoop met AfterPay in Q1 2019. Achteraf betalen staat inmiddels in de top 3 meest gebruikte betaalwijzen bij online shoppen.

Lees verder


Shopervaring vormt zich grotendeels na aankoop

Je wilt je klant optimaal bedienen in je webwinkel, maar wat gebeurt er na de checkout? De ervaring ná het doen van een aankoop speelt een grote rol in de gehele shopbeleving.

Lees verder


De kansen van retourenmanagement

Wat kun je als retailer doen om invloed uit te oefenen op je retouren? Retourenmanagement biedt mogelijkheden op drie gebieden: voorkomen, gemakkelijker maken en opnieuw verkopen.

Lees verder


 

Verzendkosten: minder retour, nog minder retentie

Waar retailers eerst zoveel mogelijk gratis verzenden en gratis retourneren aanboden, lijkt deze trend te veranderen. Als je ergens kosten wilt doorberekenen aan de consument, waar kun je dan het beste je geld op inzetten? AfterPay onderzocht de relatie tussen verzendkosten en retouren.

Lees verder


Kleding- en sportartikelen meest online gekocht

Online shoppen is populair in Europa. Kleding- en sportartikelen meest online gekocht.

Lees verderBuckaroo en AfterPay gaan internationaal

Retailers kunnen via Buckaroo achteraf betalen aanbieden aan online shoppers in 5 landen. Naast Nederland kan dit vanaf nu ook in België, Duitsland, Oostenrijk en Finland. Meer landen volgen snel.

Lees verder


Marktaandeel AfterPay met 25% gegroeid

In Q4 2018 telde Nederland 12,1 miljoen online shoppende consumenten. Zowel het marktaandeel van AfterPay als het aantal AfterPay-gebruikers steeg vorig jaar met 25%.

Lees verder


Personalisatie en productvideo's verhogen conversie

De e-commercebranche blijft zich ontwikkelen. Er zijn duidelijke trends zichtbaar die bijdragen aan conversieverhoging.

Lees verder


Duurzaam en flexibel pakketten verzenden en retourneren

Nederlanders zijn Europees kampioen online bestellen én retourneren. Welke opties zijn er om dit proces duurzamer en flexibeler te maken? 

Lees verder


Wijze lessen uit het shopgedrag tijdens het ‘Holiday Season’

Het ‘Holiday Season’ is een van de hoogtepunten binnen de e-commerce sector, zeker in Amerika. Welke inzichten zijn er verkregen? En wat zijn de wijze lessen voor dit najaar?

Lees verder


Ga naar boven