Marktaandeel AfterPay stijgt ook in Q3 2017

Het marktaandeel van AfterPay steeg in Q3 2017 van 8% naar 12% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit is een stijging van 50%. 

Lees verder

 

Sinterklaas shopt steeds meer online

Met een online besteding van €358 milijoen aan sinterklaascadeaus, heeft de Sint gezorgd voor een 31% hogere weekomzet dan gemiddeld in 2017. 

Lees verder

 

AfterPay

Omzetrecords verbroken tijdens Black Friday weekend

Tijdens het weekend van Black Friday zijn in Nederland weer e-commercerecords verbroken. Amerikanen doen al jaren hun kerstinkopen tijdens het weekend van Black Friday en Cyber Monday. Inmiddels hebben ook Nederlanders deze shoppingdays omarmd.

Lees verder

 

AfterPay pakt uit met Green Thursday

Op donderdag 23 november 2017 is het Green Thursday bij achteraf betaalmethode AfterPay. Meer dan 100 webwinkels doen mee! 

Lees verder

De impact van de nieuwe privacywetgeving

In mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) in de EU ingevoerd. Wat betekent dit voor organisaties? 

Lees verder

 

Fysieke winkel populair bij decemberaankopen

Tijdens de feestdagen trekken consumenten er massaal op uit om naar een fysieke winkel te gaan. Snelle verzending en klantrecensies zijn een must voor webwinkels tijdens dit seizoen. 

Lees verder

 

 

Het effect van nieuwe technologieën en andere veranderingen

Consumenten kopen steeds vaker en liever online in plaats van in de winkel. Wat is hier het effect van voor ondernemers? 

Lees verder

 

Innovatieve MKB-ondernemers gezocht! 

AfterPay zoekt MKB-ondernemers met ervaring in en ideeën over het reduceren van oninbare vorderingen. Ga jij de uitdaging aan?

Lees verder

 

Slim samenwerken met Stockbase

Stockbase is een online platform dat webwinkels de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van de (vrije) voorraad en productafbeeldingen van leveranciers. 

Lees verder

 

Team AfterPay maakt zich klaar voor de Olympische Spelen

Afgelopen maandag was het officiële startsein van het Olympische seizoen van de sprintvrouwen van Team AfterPay.

Lees verder
Ga naar boven