18 november 2016

FD Gouden Gazellen 2016 weer uitgereikt

Op donderdag 17 november 2016 zijn de FD Gouden Gazellen weer uitgereikt. In het noordelijk deel van Nederland werden 40 ondernemingen beloond, verdeeld over drie categorieën. De Groningse ondernemingen VoPIGrid, Brandfield en Moving Spirits wonnen alle drie in hun categorie.

In de categorie groot (een omzet van meer dan 10 miljoen of meer) heeft Moving Spirits International gewonnen, de internationale groothandel in sterkte drank, had een gemiddelde omzetgroei van 112%.

In de categorie middelgroot (een omzet van 2 tot en met 10 miljoen) heeft Brandfield de eerste plek veroverd. Brandfield had een gemiddelde omzetgroei van 310%.

Met een groeipercentage van 1673% ging VoIPGrid er met een Gouden Gazelle in de categorie klein (omzet tot 2 miljoen) er vandoor.

De FB Gouden Gazellen worden ieder jaar uitgereikt aan bedrijven die de afgelopen drie jaar een minimale omzetstijging van twintig procent hebben gehad. Nederland wordt in vieren gedeeld en in iedere regio worden er drie winnaars gekozen verdeeld over de categorieën klein, middelgroot en groot.

Namens het hele team van AfterPay feliciteren wij alle ondernemingen met hun prijzen. 

 


Ga naar boven