8 november 2016

Shopping Apps snelst groeiende kanaal

Shopping Apps zijn inmiddels het snelst groeiende kanaal binnen e-commerce. Dit komt allereerst door de algemene groei van transacties via mobiele telefoons. Ook zijn consumenten steeds vaker Shopping Apps gaan gebruiken, vanwege het gebruiksgemak. App-gebruikers bekijken daarnaast 4,6x meer producten, komen 2x sneller terug en bestellen 3,5x vaker. Kort gezegd zorgen Apps dus voor loyalere klanten die voor extra omzet zorgen.

Wij als AfterPay timmeren hard aan de weg om binnenkort onze App live-gang te vieren. Via deze de AfterPay App zullen consumenten nog makkelijker en overzichtelijker alle bestellingen die besteld zijn met AfterPay kunnen bekijken en betalen. Indien u zich nog wilt aanmelden als bèta-tester voor onze app kan dat hier!

Om ook uw Shopping App te voorzien van een optimaal check-out proces, zochten we naar een App-leverancier in e-commerce voor een integratie met ons betaalsysteem. JMango360 kwam hierbij sterk uit de bus, vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Deze App biedt een zeer goede user experience en de meeste functionaliteiten om klantloyaliteit te vergroten. Door de Saas-oplossing betaalt u vooraf geen investeringskosten, slechts lage abonnementskosten. Ook blijft u zelf in control over wijzigingen in de look & feel van de App met het handige do-it-yourself platform. U bent weinig tijd kwijt aan het onderhoud van de App, omdat u de App kunt integreren met uw webshop*. Het team van JMango helpt bovendien met tips & tricks om de App te promoten onder uw klanten.

 

Actievoorwaarden Gratis Shopping App

Wilt u investeren in een Shopping App? Dan is deze tijdelijke actie misschien een mooi moment om een Shopping App uit te proberen, zonder een grote investering. Dit is hoe het werkt:

  1. Samen met JMango ontwerpt u de App in slechts enkele dagen
  2. Pas als u 100% tevreden bent, gaat u de App publiceren in de App Stores
  3. Na de publicatie kiest u uit een jaar- of maandabonnement, vanaf €129 p.m.
  4. JMango helpt u bij het promoten van de App richting uw klanten
  5. Haalt u er toch onvoldoende uit? Dan kunt u het abonnement zonder moeite opzeggen.

Bestelt u  vóór 6 december het jaarabonnement? Dan is het bouwen van de App kosteloos en krijgt u bij het jaarabonnement ook nog eens 4 maanden gratis. 

* Integratie nu mogelijk met Magento en Lightspeed (SeoShop). Voor andere platformen biedt JMango een web-App.

Kijk hier of JMango u kan helpen!

 


Ga naar boven