AfterPay viert Green Thursday

 

Op donderdag 23 november 2017 is het Green Thursday bij achteraf betaalmethode AfterPay. Meer dan 100 webwinkels doen mee en bieden korting in combinatie met achteraf betalen. Alle aanbiedingen zijn beschikbaar vanaf de dag voor Black Friday.

Black Friday wordt elk jaar populairder. Steeds meer webwinkels stunten deze dag met kortingen en acties. Dit jaar pakt ook achteraf betaalmethode AfterPay uit met Green Thursday, de donderdag voor Black Friday. Na een succesvolle pilot met webwinkel Loavies vorig jaar, komt AfterPay dit jaar met aanbiedingen van meer dan 100 webwinkels. Tussen de webwinkels die meedoen zitten bekende namen als CLUSE, Body & Fit, Girav, Miinto en Sneakerbaas.

Achteraf betalen wordt steeds gebruikelijker bij online aankopen, zo bleek uit de laatste Thuiswinkel Markt Monitor. Met achteraf betalen hoeft men pas te betalen na het ontvangen van de bestelling. Dit geeft consumenten de mogelijkheid om eerst te beoordelen of ze tevreden zijn met de bestelling. Daarnaast kan er betaald worden op een moment naar keuze. AfterPay bracht eerder dit jaar een eigen app uit, waarmee consumenten altijd een overzicht van alle bestellingen hebben. AfterPay is de meest gebruikte achteraf betaalmethode van Nederland.