AfterPay nu ook in de online kassa van Sisow

Vanaf nu is het mogelijk om AfterPay aan te bieden via payment service provider Sisow. Zo beheert u al uw betaalmethoden snel en eenvoudig vanuit één platform.

Heeft u een webwinkel en bent u aangesloten bij Sisow? Dankzij de koppeling tussen Sisow en AfterPay kunt u vanaf nu makkelijk AfterPay aanbieden aan uw klanten in Nederland en België. Sisow stuurt u iedere week een overzicht van de overgenomen orders met de bijbehorende bedragen en houdt u op de hoogte van de status van uw AfterPay- orders. Zowel het inzien en wijzigen als de uitbetaling van AfterPay orders gaat via Sisow. Komt uw klant niet in aanmerking voor AfterPay? Dan zorgt Sisow ervoor dat deze de mogelijkheid krijgt om de bestelling met een andere betaalmethode af te ronden.

‘Steeds meer consumenten winkelen online. Dat maakt het aanbieden van betaalmethoden die vertrouwen wekken en behouden voor webwinkels erg belangrijk. Met deze samenwerking wordt het achteraf betalen via AfterPay ook mogelijk bij webwinkels die zich bij Sisow hebben aangesloten. De directe koppeling tussen Sisow en AfterPay biedt webwinkels een innovatieve betaalmethode die consumenten zorgeloos achteraf laat betalen in Nederland en België’, aldus Floor Tuinstra (Partner Manager bij AfterPay).

Maakt u gebruik van Sisow en wilt u AfterPay beschikbaar maken voor uw klanten?
Klik dan hier*.

*Bent u al aangesloten bij Sisow en biedt u AfterPay aan via een directe koppeling met AfterPay? Dan kunt u nu alsnog koppelen via Sisow. Stuur hiervoor een e-mail naar sales@afterpay.nl.