AfterPay stopt met schaatsploeg Team AfterPay

AfterPay stopt na dit olympisch seizoen met de sponsoring van de schaatsploeg. Het bedrijf, marktleider in achteraf betalen bij webwinkels, heeft de sprinters vijf jaar lang ondersteund.

Team AfterPay begon als opleidingsploeg, maar ontwikkelde zich al snel tot dé vrouwensprintploeg van Nederland. Onder de vlag van AfterPay werd diverse malen deelgenomen aan WK's en World Cup-wedstrijden.

De erelijst bestaat onder meer uit twee keer goud en drie keer brons op wereldkampioenschappen, goud en zilver op het eerste EK sprint, twee keer winst op het OKT en zeven gouden medailles, drie zilveren plakken en twee bronzen op de nationale titeltoernooien.

In februari vaardigt Team AfterPay drie rijdsters af naar de Olympische Spelen in Pyeongchang: Jorien ter Mors, Anice Das en Karolina Erbanova.

Parallel aan de groei van AfterPay nam ook de bekendheid en populariteit van de schaatsdames toe. ‘Al scheiden onze wegen binnenkort, AfterPay blijft de sprintvrouwen altijd een warm hart toedragen. Namens heel AfterPay wens ik het team enorm veel voorspoed en succes toe in de aanloop naar de Spelen. Op naar goud!’, aldus Pascal Vincken (CEO AfterPay). AfterPay richt zich het komende jaar volop op het uitbreiden van haar diensten en het uitrollen van de betaalmethode in Europa.