3 februari 2017

Betalen met AfterPay bij Samsung

PERSBERICHT 

03 februari 2017 

Vanaf nu is het mogelijk om online bestellingen bij de webshop van Samsung achteraf te betalen met AfterPay.  Met de samenwerking verrijken Samsung en AfterPay de service naar hun klanten en trekken beide partijen nieuwe doelgroepen aan. 

“We zijn erg blij met de samenwerking met Samsung. Samsung is een grote naam met een innovatief karakter, dat sluit goed aan bij de waarden van AfterPay.”, aldus Floor Tuinstra van AfterPay.

Willem Visser, Country Director Mobile bij Samsung Nederland, vult aan: “Wij willen het de consument zo makkelijk mogelijk maken. Met deze dienst bieden we die extra service en gemak aan.”

Naar de huidige betaalopties willen consumenten achteraf kunnen betalen, uit onderzoek blijkt dat ruim 30% hier voorkeur aan geeft.  AfterPay is een merk dat een toegankelijke, vriendelijke en hulpvaardige associatie oproept bij deze consumenten. AfterPay is al ruim 5 jaar marktleider in het achteraf betalen.

Over AfterPay

AfterPay is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een specialisme in de dienstverlening rond online achteraf betalen. De no-nonsense en transparante manier van doen bleef ook internationaal niet onopgemerkt en in 2014 werd AfterPay dan ook onderdeel van de Arvato Bertelsmann groep, onderdeel Financial Solutions, met meer dan 6000 werknemers, verdeeld over in 21 landen. Bertelsmann is een internationaal mediabedrijf dat wereldwijd actief is op het terrein televisie, boeken, tijdschriften, dienstverlening en drukkerijen. Met deze internationale actieradius verbreedt AfterPay letterlijk en figuurlijk haar horizon. 

Over Samsung

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur, netwerksystemen, halfgeleiders en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://www.samsung.com/nl/perspagina/ en onze blog www.samsung.com/nl/discover.

 

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie.

Voor meer informatie over AfterPay kunt u contact opnemen met:

AfterPay Marketing

Telefoon: +31 (0)20 - 7 230 230 E-mail: marketing@afterpay.nl


Ga naar boven