Innovatieve MKB-ondernemers gezocht

Online shoppen en bestellen zit sterk in de lift. Met het volwassen worden van de online business groeit ook het aanbod aan betalingsmogelijkheden. Achteraf betalen is in korte tijd heel populair geworden. De mogelijkheid om achteraf te betalen brengt echter wel een financieel risico met zich mee. Daarom zoeken we MKB-ondernemers met ervaring in en ideeën over het reduceren van oninbare vorderingen. Ga jij de uitdaging aan?

AddVentured, het innovatieplatform van de KVK
Om meer samenwerking te creëren tussen MKB-bedrijven en grote corporates heeft de Kamer van Koophandel een innovatieplatform gelanceerd: AddVentured. Met AddVentured wil de KVK succesvolle bedrijven koppelen om samen tot innovatieve oplossingen te komen. De flexibiliteit en creativiteit van het MKB wordt zo gecombineerd met de financiële middelen en het bereik van grote organisaties.

De uitdaging van AfterPay
Oninbare vorderingen vormen een substantiële kostenpost voor bedrijven die achteraf betalen aanbieden. Dit geldt ook voor AfterPay, die het gehele betaalrisico van de webwinkel overneemt. Het vraagstuk van AfterPay luidt daarom: Hoe kunnen wij het aantal oninbare vorderingen reduceren? De focus ligt hier met name op vorderingen met een hoge orderwaarde.

Meld je aan!
Wil jij meedenken voor een oplossing die ervoor zorgt dat het percentage oninbare vorderingen wordt teruggebracht? Wij zijn op zoek naar MKB-ondernemers met ervaring en ideeën op dit vlak en delen graag onze kennis. Een goed idee leidt mogelijk zelfs tot het gezamenlijk ontwikkelen van een (nieuwe) business.

Bekijk hier de uitdaging van AfterPay.

Meedoen? Klik dan hier.