Slim samenwerken met Stockbase

Stockbase is een online platform dat webwinkels de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van de (vrije) voorraad en productafbeeldingen van leveranciers. Zo vergroot u het online assortiment van uw webshop, beperkt u nee-verkopen en verhoogt u de online conversie.

Vergroten van online assortiment

Via Stockbase stellen leveranciers in de mode-, schoenen- en sportbranche hun (vrije) voorraad en productafbeeldingen beschikbaar aan winkels, webwinkels en apps van retailers. Via Stockbase is het mogelijk om de productafbeeldingen automatisch te koppelen aan uw webwinkel. Hierdoor kunt u in ‘no-time’ een product presenteren op de webwinkel.

Digitale order
Nadat u een product hebt verkocht op een e-commercekanaal kan de order direct worden afgeleverd in het ERP (Enterprise Resource Planning) systeem van de leverancier. Hierdoor wordt uw inkoopproces geautomatiseerd, beschikt de leverancier eerder over de order waardoor de voorraden accuraat worden bijgewerkt en kan de order desgewenst via dropshipment direct naar de consument worden verstuurd.

Lost sales verminderen
Concreet helpt Stockbase retailers het online assortiment te verdiepen en te verbreden, lost sales te verminderen, de online conversie te verhogen en een toekomstbestendige omnichannelstrategie te voeren. Leveranciers krijgen via Stockbase assistentie bij het breder wegzetten van collecties, het verhogen van de omloopsnelheid, het samenwerken in plaats van concurreren en het vergroten van de zichtbaarheid van het merk. Stockbase is een onafhankelijk platform dat openstaat voor retailers en leveranciers die slimmer willen samenwerken en zo een beter rendement kunnen realiseren.

Meer informatie? Kijk dan op www.stockbase-connect.com