Team AfterPay maakt zich klaar voor de Olympische Spelen

Afgelopen maandag was het officiële startsein van het Olympische seizoen van de sprintvrouwen van Team AfterPay. Tijdens de presentatie van de schaatsploeg werd tevens bekend gemaakt dat DHL vanaf nu officieel co-sponsor is van Team AfterPay. De Olympische Winterspelen gaan van start op 9 februari 2018 in het Zuid-Koreaanse PyeongChang.

Team AfterPay bestaat uit dezelfde schaatssters als vorig seizoen, namelijk: Jorien ter Mors, Anice Das, Bo van der Werff, Floor van den Brandt, Janine Smit, Letitia de Jong en Karolina Erbanova. De ploeg wordt geleid door Dennis van der Gun en Simon Kuipers.

Volgens Anice Das 'borrelt het Olympische gevoel al'. Voor haar is het de laatste kans om op de Spelen te schaatsen, aangezien ze 31 jaar is. Jorien ter Mors gaat alles op alles zetten om haar Olympische titel op de 1500 meter te verdedigen in Zuid-Korea. 'Voor een deel ziet mijn seizoen er net zo uit als vier jaar geleden. Alleen wat betreft het shorttrackgedeelte leg ik mij meer toe op de relay. Ik denk dat we er met Team AfterPay op de langebaan goed voorstaan', aldus Ter Mors. 

AfterPay wenst de dames van Team AfterPay enorm veel succes met de voorbereidingen op de Olympische Winterspelen!