AfterPay pakt weer uit met Green Thursday

Het is al bijna Black Friday; deze dag staat ieder jaar weer garant voor een toenemend aantal Nederlandse (web)winkels waarbij consumenten kunnen shoppen met fikse kortingen. Ook AfterPay doet mee met een eigen dag: Green Thursday. Op donderdag 22 november, de dag voor Black Friday, kunnen consumenten shoppen met korting en achteraf betalen.

In totaal doen er ruim 80 webwinkels mee met Green Thursday. Zij stellen hun acties en kortingen voor Black Friday al een dag eerder beschikbaar in combinatie met AfterPay. Dit jaar zijn dat onder andere Miinto, Koffievoordeel.nl, Sneakershop en Easytoys. Vorig jaar pakte AfterPay ook groots uit met Green Thursday, waarop zowel dag- als weekrecords op het gebied van orderaantallen werden verbroken.  

Achteraf betalen wint nog steeds een populariteit. Dit jaar steeg het marktaandeel van AfterPay met 25%, zo blijkt uit de laatste Thuiswinkel Markt Monitor. Met een naamsbekendheid van bijna 70% en 4 miljoen unieke gebruikers is AfterPay de bekendste en meest gebruikte achteraf betaalmethode van Nederland. Onderzoek heeft aangetoond dat achteraf betalen consumenten een zeker gevoel geeft. De mogelijkheid om te controleren of een bestelling compleet is en om producten eerst te zien voordat men hoeft te betalen zijn de belangrijkste redenen om voor achteraf betalen te kiezen.

Benieuwd naar alle kortingen? Houd dan deze pagina in de gaten.