Tel af met de AfterPay Advent Calendar

Tel af met de AfterPay Advent Calendar

De AfterPay Advent Calendar telt vanaf vandaag samen met jou af naar de gezelligste dagen van het jaar en onthult elke dag een nieuwe, exclusieve aanbieding, kortingscode of winactie. Allemaal om jou te helpen aan die ongelimiteerde stroom aan inspiratie voor de allerbeste cadeaus, voor iedereen die voor jou belangrijk is tijdens de gezelligste dagen van het jaar. 

Om het compleet te maken zit de AfterPay Advent Calendar bomvol prijzen van merken als Lucardi, Bookspot, Intertoys, Xenos en nog veel meer. Waarbij de waarde van deze pakketen vaak over de €100,- komt. Dat is nog een scoren! Want hé, er is niets mis met ook een beetje voor jezelf shoppen tijdens de december inkopen.


Welke webshops doen mee?
Voor de AfterPay Advent Calendar hebben is er een selectie gemaakt van webshops die voor ieder wat wils hebben. Met als resultaat een kalender bomvol mooie prijzen, kortingscodes en acties. Wil je vat weten wat zij te bieden hebben? Klik op de logo's hieronder om te beginnen met shoppen:

 

             

               

                

                

 

Hoe kan je mee doen?
Dat is simpel: volg AfterPay op Instagram of Facebook. Vanaf vandaag gaan er regelmatig stories en post live met hierin tips, kortingscodes en winacties. In iedere post wordt duidelijk uitgelegd wat je kunt doen om hier gebruik of kans op te maken.