Word jij onze nieuwe Marketing & Communicatie stagiair?

Geen koffie halen voor het team, wel internationale campagnes opzetten? Dat klinkt als een stage bij AfterPay.  Het Marketingteam van 8 mensen - van designers, marketeers tot researchers – zoekt een creatieve marketingcommunicatie stagiair bomvol ideeën.

WAT HOUDT DE STAGE IN

Internationaal team? Check. Vrijheid? Check. Binnen ons internationale team krijg je de kans om alle fijne kneepjes van het marketing, content & campagne vak te leren. Van co-marketing, campagnes, social media content tot aan een e-mailstrategie? Je krijgt van alles wat mee en genoeg ruimte om zelf aan eigen projecten te werken of bestaande projecten aan te vullen met jouw ideeën.

WIE BEN JIJ

  • Je bent minimaal 2e jaar student in de richtingen Communicatie, Marketing, Journalistiek, Creative Business of iets vergelijkbaars.
  • Je zoekt een fulltime stage & starten doe je het liefst in januari/februari 2022.
  • Je hebt een affiniteit met e-commerce, digital marketing & social media.
  • Je pen is vloeiend: een tekstje of social media copy is door jou zo geschreven. 

VERANTWOORDELIJKHEDEN:

  • Campaign concepting: al die ideeën voor digital/social first campagnes of die trend op Tiktok die je perfect bij het AfterPay account vindt passen? Die willen we horen, sterker nog… We maken er direct (samen) een briefing voor zodat het creatief team je idee kan aanvullen en uitwerken.
  • Content marketing: Content is king, maar planning is Ruler! Jij weet dat waardevolle content niet alleen de inhoud is… Maar ook momentum. En laat jij beide nou net perfect kunnen combineren.
  • Social media marketing: Een video op zondag, een discount code op maandag, op woensdag gaan we voor die trend of Reels en op vrijdag toch die nieuwe stories? Jij weet hoe, wat en waar te posten en durft de vrijheid te nemen hier een plan voor te maken.

DIT BIEDEN WIJ:

  • Een stagevergoeding van €400,- per maand (bij 40-urige werkweek)
  • Veel ruimte voor verantwoordelijkheid en creativiteit. Sterker nog: we gaan ervanuit dat jij regelmatig je eigen projecten binnen je leerdoelen aandraagt.
  • Eindeloos veel shop-inspiratie inclusief contact met de duizenden webshops waar we mee samenwerken. 

SOLLICITEREN

Solliciteren kan door je motivatiebrief & CV te sturen t.a.v. Cherylle van Kuijk, naar cherylle.vankuijk@arvato.com, inclusief je telefoonnummer. De deadline is 1 maart 2022. De gesprekken zullen twee rondes hebben: één met je begeleider Cherylle van Kuijk (Content Marketing Manager) en één met Nikki Constantine (Director Strategic Marketing & Brand). Ze zullen beide digitaal plaatsvinden.