Eenvoudige en snelle integratie


Ook wat betreft onze integratie betreft hebben we een duidelijk doel. AfterPay werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk aan specialisten binnen de e-commercebranche. Als partner van AfterPay profiteert u van alle kennis en kunde die wij, gezamenlijk met al onze partners, aan u beschikbaar kunnen stellen. 

Staat het door u gebruikte platform of de payment service provider er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de koppelingsmogelijkheden.

 • Eigen API
 • Technische ondersteuning
 • Gerenomeerde partners
 • Toon

Platformen

Payment service Providers

Partners

  Omnichannel betaaloplossing

  AfterPay biedt de consument een zeer effectieve omnichannel ervaring aan. We laten geen dag voorbij gaan zonder onze diensten nog meer op de behoeften van de consument af te stemmen. Om hen nog meer regie te geven over hun doen en laten als het om kopen en betalen gaat.

  De customer journey, het traject dat de klant aflegt van webwinkel tot en met de bedankmail, wordt continu verfijnd en gemonitord. Op welke device of via welke techniek dan ook. We willen namelijk nog beter weten wat consumenten nu, maar vooral ook in de toekomst van ons vragen. Door al deze kennis over consumenten en consumentengedragingen onderscheiden wij ons en zijn wij als kennisbank van onschatbare waarde voor u als webwinkel.

  Ook wat betreft technologie hebben we een duidelijke missie. AfterPay levert u state-of-the-art selfservice platformen (apps). Dit is precies in lijn met het innovatieve karakter van ons bedrijf. Zodat de consument, waar hij ook is en wat hij ook wil, nog meer regie heeft over snel, makkelijk en eenvoudig betalen. Wanneer u kiest voor AfterPay, kiest u voor een omnichannel betaaloplossing met een feilloze integratie.

  E-commerce

  AfterPay biedt inmiddels al meer dan 5.000 webwinkels een effectieve betaalmethode in de e-commerce aan. 

  Uit elk onderzoek maar nog belangrijker ook in de praktijk, blijkt dat ruim een derde van de Nederlanders de voorkeur heeft om achteraf te betalen op internet. Dit vanwege de veiligheid, het gemak en de flexibiliteit in betalen. 

  AfterPay is marktleider in het aanbieden van online achteraf betalen in de Benelux. Duizenden webwinkels hebben AfterPay al toegevoegd als betaalmethode en miljoenen consumenten maken jaarlijks gebruik van AfterPay.

  Bekijk de voordelen voor uw webwinkel als u AfterPay toevoegt als achteraf betaalmethode.

  • Effectief en gewild door de consument
  • Snelle integratie via uw platform of PSP

  Online shoppen is leuk

  
Daar weet een AfterPay-gebruiker alles van. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom is er nu de AfterPay-app. Hiermee wordt winkelen voor uw consumenten op het internet nog prettiger.

  • Compleet overzicht van alle betalingen
  • Beheer alle betalingen met één app
  • e betaalgeschiedenis altijd en overal bij de hand
  • Betaal snel en eenvoudig via de AfterPay Mobiel App
  • Geen betaalpas, e.dentifier, TAN-code of creditcard nodig

   

   

   

  Fysieke winkel

  Naast het online achteraf betalen kunnen wij ook het achteraf betalen verzorgen in uw winkel. Veel winkeliers geven naast de reguliere pin- of contante transacties ook de mogelijkheid om te betalen met AfterPay. Hiermee kan de consument een artikel bestellen welke bijvoorbeeld niet in de winkel of niet op voorraad is. Met AfterPay wordt extra verkoop gerealiseerd. Binnen dit instore concept ontvangt de consument ook naderhand van AfterPay de digitale factuur, met een betaaltermijn van 14 dagen. 

  Ga naar boven