Optimaliseer uw Conversie

Wilt u gemakkelijk en snel een hogere conversie realiseren?

AfterPay kan dit voor u mogelijk maken. Het aanbieden van AfterPay als betaalmethode in uw webwinkel voegt iets toe voor uw klanten. Consumenten willen namelijk achteraf kunnen betalen, dit is immers gebleken uit een onderzoek waarbij 30% van de consumenten een voorkeur aangaf voor deze betaalmethode. 

De gemiddelde online klant koopt 20% méér dan hij of zij zou doen zonder onze betaalservice. AfterPay zorgt dus voor een gemiddelde conversiestijging van 20%! 

Naast de huidige betaalopties willen uw consumenten maar ook nieuwe consumenten de keuze hebben om achteraf te kunnen betalen, hierdoor trekt u dus nieuwe consumenten aan. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat er een grote groep online consumenten is die alleen tot aankoop overgaat als zij achteraf kunnen betalen! 

 

Gegarandeerd uitbetaald

Wij nemen gegarandeerd het gehele betaalrisico over. U bent in elk geval verzekerd van een volledige uitbetaling.

Wij nemen na onze toetsing in de check-out van uw webwinkel, het totale betaalrisico over. Ongeacht of de consument wel of niet heeft betaald, bent u verzekerd van onze gegarandeerde en volledige uitbetaling.

U ontvangt van ons wekelijks een overzicht van de overgenomen orders en de bijbehorende bedragen en houden u up-to-date bij een activiteit van de klant.

Consumenten die na onze toetsing niet in aanmerking komen om achteraf te betalen, blijven in uw check-out en krijgen het verzoek om de bestelling op een andere manier te betalen.

 

Benieuwd naar uw tarieven?

Wat AfterPay zo bijzonder maakt. 

AfterPay heeft vanaf de start haar best gedaan om in Nederland toonaangevend te worden op het gebied van online achteraf betalen. Dat is gelukt en wel hierom:

1. In de eerste plaats beschrijven consumenten betalen met AfterPay als, veilig, eenvoudig en zelfservice. Die drie kernwoorden zijn heilig binnen AfterPay. Elke dag opnieuw controleren we of we die woorden nog steeds met hoofdletters kunnen schrijven.

2. In de tweede plaats voeren we een consumentvriendelijk inningsbeleid dat door gebruikers als erg positief wordt ervaren. Daardoor komen ze graag bij ons terug. Ze worden als het ware fan van onze dienst en van ons merk.

 

DE CONVERSIEBOOSTER VOOR UW WEBWINKEL

Transparant Businessmodel

Bij AfterPay betaalt u alleen een bijdrage over de bestelwaarde, na aftrek van eventuele retouren. Bij een annulering van een bestelling betaalt u niets. AfterPay rekent alleen kosten bij een daadwerkelijk gerealiseerde verkoop. AfterPay kent geen charge-backs. Een door AfterPay geaccepteerde order wordt dus altijd aan u uitbetaald. Wanneer u kiest voor AfterPay, kiest u voor eerlijkheid en transparantie.

Profiteer van hoge naamsbekendheid

Uit recent onderzoek van RTL Nederland is gebleken dat AfterPay verreweg de hoogste naamsbekendheid heeft als achteraf betaalmethode. Daarnaast onderstreept de consument dat men AfterPay ziet als dé veilige en betrouwbare achteraf betaalmethode. Bijkomend voordeel voor u is dat dit direct bijdraagt in het gevoel van de consument qua veiligheid en betrouwbaarheid in uw webwinkel.

Marktleider in achteraf betalen

Al ruim 5 jaar zijn wij marktleider in het achteraf betalen in Nederland. Miljoenen Nederlanders hebben reeds gebruik gemaakt van AfterPay en wekelijks maken vele duizenden Nederlanders kennis met deze veilige en gemakkelijke manier van betalen. AfterPay is dé payment provider van Nederland. Tientallen webwinkels hebben zich al bij ons aangesloten, probeer het nu ook en maak achteraf betalen mogelijk!

 

Geen kosten

over retouren

Geen

chargebacks

Gegarandeerde

uitbetaling

Prijswinnend

businessmodel

AfterPay Internationaal

Sinds 2013 is het mogelijk om AfterPay ook aan te bieden aan de Belgische consument.

In België wordt een veilige achteraf betaalmethode erg gewaardeerd en steeds meer Belgische en Nederlandse retailers voegen AfterPay dan ook toe als betaalmethode voor de Belgische consument. AfterPay maakt achteraf betalen in Belgie mogelijk.

Meer informatie over AfterPay België

Op basis van het grote succes in de Benelux wordt AfterPay de komende jaren Europees uitgerold. AfterPay maakt sinds 2014 deel uit van de multinational arvato Bertelsmann.

Wilt u op de hoogte blijven van onze internationale ontwikkelingen, neemt u dan gerust contact met ons op, of volg ons op InstagramTwitter en Facebook.

Meer over arvato Bertelsmann

 

Ga naar boven